Şiddetle önerdiğim misafirleriniz geldiğinde tekrar tekrar isteyebilecekleri lezzetli bir salata çay saatlerimizin olmaz ise olmazıdır salatalar ama hep ne yapacağımıza karar veremez internet yemek kitapları karıştırılır ama yine klasik patates salatası yada makarna salatası yaparız işte patates salatasına farklı bi bakış ve yorum getiren bi tarif
MALZEMELER
- 6 AD PATATES
- 1 KUTU MISIR
- 1 ORTA BOY GÖBEK MARUL
- YETERİNCE KORNİŞON TURŞU
- 1/2 DEMET DEREOTU
- 4 YK HARDAL
- 6 YK MAYONEZ
- 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
- HAŞLANMIŞ DOĞRANMIŞ YUMURTA(İSTEĞE BAĞLI)
- 1 DİŞ SARIMSAK
HAZIRLANIŞI
Patateslerimizin kabuklarını soyup dört parçaya bölüyoruz ve haşlıyoruz soğuyan patateslerimizi eziyoruz hardal ve mayonezimizi ekliyoruz kalan malzemelerimizide doğrayıp salatamıza katıyoruz hardal ve mayonezimizi kendi damak zevkinize göre azaltıp arttıra bilirsiniz afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder