İLETİŞİM


sevimvepasta@gmail.com











8 Temmuz 2014 Salı

PEYNİR DOLGULU TAVUK




MALZEMELER


  • 2 adet tavukgöğsü,
  • 1 yk un
  • 1 yk tereyağı,
  • 1 su bardağı süt,
  • 100 gr kavrulmuş ıspanak,
  • 10 adet murat bey Burgu Peynir, doğranmış(4 ad süs için ayırın) 
  • yeterince tuz, karabiber 


HAZIRLANIŞI

Tavuğumuzu karnıyarık gibi yarıp tuzlayıp kenara alıyoruz. Sos için tenceremize yağımızı alıp eriyince unumuzu ekleyip kavuruyoruz. Kavrulan una sütümüzü ekliyoruz. Pişen sosumuza ıspanakları ve 6 ad Burgu Peynirimizi, tuz ve karabiber ekleyip tavuklarımızın içine dolduruyoruz. 2 ad Burgu Peyniri’ni üzerine ekleyip çöp şişler ile tavuğun ağız kısmını sabitliyoruz. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırınımızda üzeri kızarıncaya dek pişiriyoruz

Hiç yorum yok: