MALZEMELER
- 2 adet tavukgöğsü,
- 1 yk un
- 1 yk tereyağı,
- 1 su bardağı süt,
- 100 gr kavrulmuş ıspanak,
- 10 adet murat bey Burgu Peynir, doğranmış(4 ad süs için ayırın)
- yeterince tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Tavuğumuzu karnıyarık gibi yarıp tuzlayıp kenara alıyoruz. Sos için tenceremize yağımızı alıp eriyince unumuzu ekleyip kavuruyoruz. Kavrulan una sütümüzü ekliyoruz. Pişen sosumuza ıspanakları ve 6 ad Burgu Peynirimizi, tuz ve karabiber ekleyip tavuklarımızın içine dolduruyoruz. 2 ad Burgu Peyniri’ni üzerine ekleyip çöp şişler ile tavuğun ağız kısmını sabitliyoruz. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırınımızda üzeri kızarıncaya dek pişiriyoruz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder