İLETİŞİM


sevimvepasta@gmail.com











13 Mayıs 2011 Cuma

FIRINDA PATATES...

Enfes bir atıştırmalık şiddetle tavsiye ediyorum. kaynak lezzet dergisi...

MALZEMELER
  • 4 ad taze patates
  • 100 gr krem peyniri
  • 80 gr  rendelenmiş kaşar
  • 2 dilim jambon
  • 4 ad kiraz domates
  • tuz
  • karabiber
  • pul biber
HAZIRLANIŞI

Patatesleri iyice yıkayıp yumuşayıncaya kadar haşlayalım fırın kabına alıp 20 dakika fırında pişirelim fırından alıp ılınmaya bırakalım ılınınca enlemesine ikiye bölelim içlerini kaşıkla oyalım bir kaseye alalım kalan malzemeleri ayırdığımız patatesin içine ekleyelim bu harcı patates çanaklarının içine dolduralım en üste kiraz domatesleri ikiye bölelim ve ekleyelim önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında kızarıncaya kadar pişirelim afiyet olsun....

1 yorum:

marifet ellerimizde dedi ki...

ELLERİNE SAGLIK.COK GUZEL GORUNUYOR:)