İLETİŞİM


sevimvepasta@gmail.com











24 Eylül 2013 Salı

MEYVE SOSLU CHEESECAKE




MALZEMELER

TABANI İÇİN
  • 2 PK BURÇAK BİSKÜVİ
  • 125 GR ERİTİLMİŞ TEREYAĞIDOLGU MALZEMESİ
DOLGU MALZEMESİ
  • 500 GR LABNE PEYNİRİ
  • 3 AD YUMURTA
  • 1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
  • 1 PK SIVI KREMA
ÜST SÜSLEME
  • 1 PK MEYVELİ SOS
  • 2 DAMLA GIDA BOYASI KIRMIZI
HAZIRLANIŞI
Tabanımız için bisküvilerimizi robotta un haline getiriyoruz eritilmiş tereyağımızla karıştırıp 26 cm kelepçeli kalıbımıza yanlarda 1 parmak yükseklik kalacak şekilde yayıyoruz iç malzememiz için yumurta şekeri çırpma kabımıza alıyoruz özleştikten sonra kalan malzemelerimizide ekliyoruz tabanımızın üzerine döküyoruz (sıvı olacak korkutmasın sizi piştikten sonrada sıvı kalıyor biraz soğuduktan sonra kıvam alacak) önceden ısıtılmış 150 derecelik fırınımızda 45 dk pişiriyoruz üzeri hafif çatlayıp kızardımı olmuş demektir sosumuzu paketin üzerindeki tarife göre pişirelim tel süzgeçten geçirip tanelerinden ayıralım içine gıda boyamızıda ekledikmi üst süslememiz hazır üzerine döküp buzdolabında bir gece bekletelim afiyet olsun...

Hiç yorum yok: