MALZEMELER
*1 PK TEREMYAĞ
*2 AD YUMURTA(1 YUMURTA AKI İÇ MALZEMESİ)
*2 KAHVE FİNCANI KAKAO
*2 KAHVE FİNCANI PUDRA ŞEKERİ
*1 PK KABARTMA TOZU
*1 PK VANİLİN
İÇ MALZEMESİ
*1 SU BARDAĞI HİNDİSTANCEVİZİ
*1 YUMURTA AKI
*2 KAHVE FİNCANI PUDRA ŞEKERİ
ARZU EDERSENİZ
*1 SU BARDAĞI TOZ ANTEP FISTIĞI
*1 YUMURTA AKI
*2 KAHVE FİNCANI PUDRA ŞEKERİ
ÜST SÜSLEMESİ
*1 PK SÜTLÜ ÇİKOLATA
*1 PK BEYAZ ÇİKOLATA
HAZIRLANIŞI
TEREMYAĞIMIZI VE KALAN MALZEMELERİMİZİ YOĞURMA KABIMIZA
ALIYORUZ ÖZLEŞENE KADAR YOĞURUYORUZ DİNLENMESİ İÇİN 20 DK KENARA ALIYORUZ
İSTEDİĞİMİZ İÇ MALZEMESİNİ KABIMIZA ALIYORUZ KARIŞTIRIP MALZEMELER ÖZLEŞİNCE
BİR KENARA ALIYORUZ HAMURUMUZDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIP İÇ
MALZEMEMİZDEN YETERİNCE İÇİNE DOLDURUP KAPATTIĞIMIZ KISIM ALTTA KALACAK ŞEKİLDE
TEPSİMİZE DİZİYORUZ ÖNCEDEN ISITILMIŞ 150-160 DERECELİK FIRINIMIZDA 20 DK
PİŞİRİYORUZ AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder