İLETİŞİM


sevimvepasta@gmail.com











7 Nisan 2014 Pazartesi

PASTANE KURABİYESİ



Fotoraf her ne kadar kötüde olsa inanılmaz lezzetli bir kurabiye Misafirlerim geldiğinde düzenli yaptığım tariflerden biri çok lezetli agızda dağılan ve uzun süre tazeliğini koruyan bi tarif  YETURLA LEZZET KARELERİ'NE ait  bir tarif yapım aşamaları  ve görseli daha net  ve inanılmaz farklı tariflerde var bi göz atmalısınız diyorum ben tarife sadık kalıp hiç bir değişiklik yapmadan yayınlıyorum hadi buyrun

MALZEMELER

  • 125 GR TEREYAĞI
  • 1/2 SU BARDAĞI SIVIYAĞ
  • 1/2 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
  • 1/2 SU BARDAĞI İRİ KIRILMIŞ CEVİZ
  • 1 SU BARDAĞI ILIK SUDA YARIM SAAT BEKLETİLMİŞ ÜZÜM
  • 2 AD YUMURTA
  • 1 PK KABARTMA TOZU
  • YETERİNCE UN
ÜZERİ İÇİN
  • YUMURTA SARISI
HAZIRLANIŞI

Tüm malzemelerimizi yoğurma kabımıza alıyoruz kurabiye kıvamına gelene dek yoğuruyoruz hamurumuzu toparladıktan sonra rulo şeklinde yuvarlayıp verev kesiyoruz (ben her ne kadar bunu bu fotorafta gösteremesemde :) üzerine yumurta sarımızı sürüp önceden ısıtılmış 150 derecelik  fırınımızda üzerleri kızarıncaya dek pişiriyoruz afiyet olsun

Hiç yorum yok: