İLETİŞİM


sevimvepasta@gmail.com











7 Nisan 2014 Pazartesi

BONİBONLU NEGROLU KURABİYE



MALZEMELER

  • 125 GR TEREYAĞ(ODA SICAKLIĞINDA)
  • 1 YUMURTA
  • 3 YK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
  • 1/2 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT
  • 2-2.5 SU BARDAĞI UN
  • 10-15 MİNİ NEGRO
  • YETERİNCE MİNİ BONİBON
HAZIRLANIŞI

Bisküvi hariç tüm malzemelerimi karıştırma kabımıza alıyoruz iyice özleşene dek yoğuruyoruz bisküvilerimizi ekleyip hamurumuzu tekrar yoğuruyoruz toparlanan hamurumuzu dinlenmesi için yarım saat bekletiyoruz tezgahımıza biraz un serpip hamurumuzu açıyoruz bisküvi kalıpları ile kesip üzerine bonibon serpip önceden ısıtılmış 150 derecelik fırınımızda 20 dk pişiriyoruz afiyet olsun

Hiç yorum yok: