İLETİŞİM


sevimvepasta@gmail.com











27 Kasım 2013 Çarşamba

JÖLELİ SÜTLÜ İRMİK TATLISI



Yapımı basit görüntü güzel yemesi hafif bi tarif hadi buyrun..




MALZEMELER
  • 9 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKER
  • 1 KİLO SÜT
  • 1/2 ÇAY KAŞIĞI PORTAKAL ESANSI
  • 9 YEMEK KAŞIĞI İRMİK 
ÜZERİ İÇİN
  • 1 PAKET YEŞİL ELMA VE KİVİ BİTKİSEL JÖLE



HAZIRLANIŞI


Tüm malzemelerimizi tenceremize alıyoruz orta ateşte koyulaşana dek karıştırıyoruz orta boy bir borcamı hafif ıslatıyoruz tatlımızı döküyoruz soğumaya bir kenara alıyoruz jölemizi tarifine göre hazırlayıp tatlımızın üzerine döküyoruz bir gece beklerse daha güzel olur afiyet olsun...

Hiç yorum yok: