MALZEMELER
- 150 GR TEREYAĞ (ERİTİLMİŞ)
- 1 SU BARDAĞI UN
- 1 SU BARDAĞI TOZ FISTIK
- 4 AD YUMURTA
- 1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
- 1 TATLI KAŞIĞI KABARTMA TOZU
- 15 AD VİŞNE TANESİ
ÜST SÜSLEME
HAZIRLANIŞI
Yumurta ve şekerimizi yumurtalarımız kabarana dek çırpıyoruz vişne hariç kalan tüm malzemelerimizi ekleyip küçük kek kalıplarımıza döküyoruz ortalarına vişne tanesini ekliyoruz önceden ısıtılmış 150 derecelik fırınımızda 15 dk pişiriyoruz çikolatamızı benmari usulü eritiyoruz soğuyan keklerimizin üzerine kaşıkla döküyoruz afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder