İLETİŞİM


sevimvepasta@gmail.com











27 Kasım 2013 Çarşamba

FISTIKLI VİŞNELİ KEK






MALZEMELER

  • 150 GR TEREYAĞ (ERİTİLMİŞ)
  • 1 SU BARDAĞI UN
  • 1 SU BARDAĞI TOZ FISTIK
  • 4 AD YUMURTA
  • 1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
  • 1 TATLI KAŞIĞI KABARTMA TOZU
  • 15 AD VİŞNE TANESİ
ÜST SÜSLEME
  • 1 PK BİTTER ÇİKOLATA
HAZIRLANIŞI

Yumurta ve şekerimizi yumurtalarımız kabarana dek çırpıyoruz vişne hariç kalan tüm malzemelerimizi ekleyip küçük kek kalıplarımıza döküyoruz ortalarına vişne tanesini ekliyoruz önceden ısıtılmış 150 derecelik fırınımızda 15 dk pişiriyoruz çikolatamızı benmari usulü eritiyoruz soğuyan keklerimizin üzerine kaşıkla döküyoruz afiyet olsun

Hiç yorum yok: